Geïmporteerd
Ben jij benieuwd naar onze geïmporteerde specials?
Bij Argentijns grill restaurant El Puerto vinden we het van belang dat onze gasten de beste ervaring hebben bij ons. Om de ervaring nog beter te maken hebben we een aantal dingen geïmporteerd die jouw lunch/diner helemaal af zullen maken. Kom een keer langs en ervaar het!
Jamon iberico cebo campo 42M
Jamon iberico cebo campo uit salamanca waar de varkens vrij rondlopen in de dehesas. De varkens voeren zich met alles wat ze tegenkomen op het land. Ham wordt natuurlijk gedroogd zonder gluten of lactose en rijpen minimaal 42 maanden. Afkomstig van het beroemde iberico varken.
cecina de vaca premium 18M
Cecina is ham van rund. Afkomstig van spaanse runderen uit noord spanje worden de bil stukken eerst koud gerookt voor 2 dagen voordat ze minimaal 18 maanden rijpen in natuurlijke klimaatkamers. ook vrij van gluten en lactose. enkel zout en reuzel gebruiken ze. een ware delicatessen
Chorizo iberico de bellota 3M
Chorizo van het iberico varken wat eikeltjes heeft gegeten. de worsten worden gemaakt van de betere delen van het varken met voldoende vet stukken om deze zo mals mogelijk te maken. Gebruik van voldoende gerookte paprika poeder zorgt ervoor dat deze de authentieke smaak krijg.
Manzanilla olijven
Deze typische groene olijf uit Andalucie, Spanje is erg groot en vlezig. Manzanilla betekent “kleine appel” in het Spaans, en de naam komt van zijn vorm, die bolvormig is en op een appel lijkt. Olijven zijn vooral beroemd omdat ze aan cocktails worden toegevoegd.